Modern Workplace van Insight24

De ‘business-focused’ werkplek die rust geeft

Zorg dat de kosten niet uit de hand lopen. Kies de werkplek die past bij deze tijd, meegroeit en toekomstbestendig is. Trap niet in de valkuilen. Vertrouw op onze kennis en ervaring.

Wij hebben een snel te implementeren, efficiënte en ‘business-focused’ modern workplace, die veilig en beheersbaar is. Dat geeft ‘rust’. En met blijvende waarde door de Insight24-adoptiegarantie.

Wat levert het op?

Een moderne werkplek die processen en mensen beter maakt. Die veilig is, maar de ‘business’ niet belemmert. Een doordachte oplossing die ‘rust’ geeft, zonder zwakke plekken. Die voldoet aan uw beveiligingsbeleid, ISO27001-proof is en efficiënt te beheren is. Een toekomstbestendige moderne werkplek voor de verschillende rollen en functies. In korte tijd gerealiseerd zonder onverwachte kosten en met blijvende waardecreatie.

Hoe dan?

Onze oplossing is de basis, want elke keer opnieuw het wiel uitvinden daar houden wij niet van. We bespreken wat nu en in de toekomst kan, wat de voordelen zijn voor IT en voor de ‘business’, hoe de veiligheid van informatie is gegarandeerd, wat de inrichting per gebruikersgroep is, hoe grip wordt verkregen, en meer. Is de oplossing dat wat u voor ogen had? Nee, dan bespreken we de aanpassing. En natuurlijk hebben we vooraf verkend hoe IT en vooral de ‘business’ tegen de moderne werkplek aankijken. Uw applicatielandschap, IT-infrastructuur en het bestaande werkplekbeheer wordt zeker niet vergeten.

In een korte tijd hebben we samen uw oplossing vastgesteld en weten we de implementatie-inspanning en operationele kosten. Mee eens, dan bouwen we de deployment-omgeving voor een werkplek die bij uw organisatie past en die voldoet aan uw wensen en beveiligingsbeleid. We zorgen voor de applicatie-integratie, werkplekmonitoring en het ‘workplace device management’.

En wij gaan niet weg voordat de adoptie is gegarandeerd. We trainen de medewerkers en zorgen ervoor dat uw IT-personeel de omgeving in stand houdt.