Modern workplace

Doordachte oplossingen, efficiënt beheer en gedegen adoptie

Maak de 'modern workplace' waar met Insight24

Haal het beste uit uw mensen. Maak ze beter met de ‘modern workplace’. Laat ze veilig samenwerken ongeacht plaats en tijd. Zorg voor een efficiënte en toekomstbestendige werkplek.

Dat is wat u wilt. Maar dan? De moderne werkplek staat of valt met een doordachte oplossing, veiligheid, efficiënt beheer en gedegen adoptie. Ga voor een werkplek die ‘rust’ brengt.

Insight24 heeft kant-en-klare oplossingen zonder lange selectie- en onderzoekstrajecten. Gelukkig maar, want iedereen weet wat daar van komt: veel discussie, halve resultaten, hoge kosten, ontevreden gebruikers en teleurgesteld management.

Oplossingen

Modern Workplace

doordacht, veilig, bestendig

Zorg dat de kosten niet uit de hand lopen. Kies de werkplek die past bij deze tijd, meegroeit en toekomstbestendig is. Trap niet in de valkuilen.

Snel te implementeren, efficiënt en ‘business-focused’. Veilig en beheersbaar. Onafhankelijk van plaats en apparaat. Een moderne werkplek die ‘rust’ geeft. Blijvende waarde door de Insight24-adoptiegarantie.

Identity & Access Management

authenticatie en autorisatie

Beveilig uw bedrijfsdata. Leg vast wie wat mag inzien of bewerken. Verleen veilig toegang, ook aan ketenpartners. Voldoe aan audit- en compliance-eisen. Voorkom schade.

Onmisbaar voor de moderne werkplek. Een volledige oplossing voor authenticatie en autorisatie gebaseerd op Microsoft cloudservices, best-practices, regelgeving, audit- en certificeringseisen.

Workplace Device Management

beheer en beheers de werkplek

Maak het beheer van uw werkplekken veel efficiënter. Standaardiseer, automatiseer, krijg inzicht en houd grip. Zorg voor een veilige werkplek, maar niet ten koste van de business.

Een complete Workplace Device Management oplossing ligt klaar. Installeer, beheer en beveilig de (mobiele) werkplek, al dan niet eigendom van uw organisatie of van de persoon.

Workplace Security

meer zekerheid, meer rust

Bescherm uw kostbare bedrijfsdata optimaal. Verhoog uw veiligheidsniveau. Laat de business-risico’s leidend zijn. Zet concrete stappen naar ISO27001-certificering. Krijg rust.

Een gefaseerde oplossing om te klimmen op de veiligheidsladder. Zorgt voor een optimale betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw kostbare bedrijfsdata.

Workplace Monitoring

grip op de werkplek

Krijg inzicht in het gebruik. Monitor veiligheid en compliance. Detecteer shadow-IT. Voorkom bedrijfsschade. Bewaak stabiliteit en productiviteit. Bespaar kosten.

Uniek, doordacht en snel operationeel. Monitoring van het gebruik om de productiviteit en veiligheid te garanderen. Ook om de compliance aan regels, normen en standaarden te controleren. Voor blijvende adoptie en efficiëntie.

Ook gegarandeerd blijvende waarde met uw Modern Workplace?