Digitalisering in de cloud

Renderend, minder beheer, veilig

Microsoft cloud: stevige basis voor innovatieve digitalisering

Digitaliseer processen in de Microsoft cloud. Na leren en testen is het tijd voor professionaliteit en optimalisatie. Zonder ‘halve’ oplossingen die onveilig en onnodig kostbaar zijn.

Zorg voor een stevige basis met een cloud-omgeving die efficiënt is, de basis legt voor een ruime keuze aan oplossingen, minder beheer vraagt, veilig is en klaar is voor de ISO27001-certificering.

Digitaliseer met cloud-oplossingen die uw organisatie wendbaar en de ‘business’ meer zelfvoorzienend maken. Die bedrijfsprocessen beter laten renderen, mensen productiever maken en digitalisering daadwerkelijk betekenis geven. Innovatieve oplossingen die passen bij uw digitale ambities.

Oplossingen

Inrichten Cloud Adoption Framework

aanpasbaar, veilig en voor de business

Bewaak kosten en veiligheid. Vereenvoudig het beheer. Monitor en krijg grip. Zorg voor snelle aanpasbaarheid. Stem uw cloud af op de ‘business needs’. Zorg voor ‘governance’ voor uw cloud.

Wij geven het Microsoft Cloud Adoption Framework een praktische invulling. Om snel en doeltreffend uw cloud-omgeving vorm te geven. Aanpasbaarheid, kostenbewaking, veiligheid en grip zijn sleutelwoorden.

Digitalisering van processen

applicatie-integratie in de cloud

Reageer snel op veranderingen. Krijg nieuwe inzichten. Maak bedrijfsprocessen efficiënter. Verminder het menselijk handelen. Integreer veilig met ketenpartners.

Een toekomstbestendige organisatie door digitalisering van processen. Moderne oplossingen voor applicatie-integratie zijn beschikbaar. De cloud is de perfecte ‘enabler’. Boek snel resultaat, ook zonder de IT-organisatie.

Laat Insight24 uw digitalisering in de Microsoft cloud tot een succes maken.