Digitalisering in de cloud

Renderend, minder beheer, veilig

Microsoft cloud: stevige basis voor innovatieve digitalisering

Leg met ‘Microsoft cloud’ de basis voor digitalisering. Na leren en testen is het tijd voor professionaliteit en optimalisatie. Zonder ‘halve’ oplossingen die onveilig en onnodig kostbaar zijn.

Zorg voor een Microsoft cloud-omgeving en -oplossingen die uw organisatie wendbaar maken, bedrijfsprocessen beter laten renderen en mensen productiever maken. Een cloud-omgeving die efficiënt is, de basis legt voor een ruime keuze aan oplossingen, minder beheer vraagt, veilig is en klaar is voor de ISO27001-certificering.

Met cloud-oplossingen die de ‘business’ meer zelfvoorzienend maken. Die digitalisering daadwerkelijk betekenis geven, die innovatief zijn maar passen bij uw digitale ambities.

Oplossingen

Inrichten Cloud Adoption Framework

aanpasbaar, veilig en voor de business

Bewaak kosten en veiligheid. Vereenvoudig het beheer. Monitor en krijg grip. Zorg voor snelle aanpasbaarheid. Stem uw cloud af op de ‘business needs’. Zorg voor ‘governance’ voor uw cloud.

Wij geven het Microsoft Cloud Adoption Framework een praktische invulling. Om snel en doeltreffend uw cloud-omgeving vorm te geven. Aanpasbaarheid, kostenbewaking, veiligheid en grip zijn sleutelwoorden.

Laat Insight24 uw digitalisering in de Microsoft cloud tot een succes maken.