Als business hoef je daarvoor niks te doen

Efficiëntere bedrijfsprocessen vragen om integratie van systemen en het gebruik van verschillende apps. Apps die speciaal zijn toegerust om effectiever te werken waar je ook bent. Om zeker te zijn dat je veilig werkt, is het belangrijk dat je weet wanneer het onveilig is en dat er dan wordt ingegrepen. Daarvoor is technologie nodig die direct een app blokkeert zodra een virus of kwetsbaarheid voor de app wordt ontdekt. Als het ‘gevaar’ is geweken komt de app vanzelf weer beschikbaar. Daar hoef je als business niks voor te doen.

Blokkeer eenvoudig de toegang

Het is eenvoudig om de toegang tot niet goedgekeurde cloud-applicaties te blokkeren en daarmee je bedrijfsdata beter te beschermen. Eenvoudiger te implementeren en eenvoudiger te beheren door de integratie van Microsoft functionaliteit. Koppelingen met niet-Microsoft-producten zijn niet meer nodig.

Hoe dan?

In deze blog kijken we naar de technische invulling en wordt duidelijk hoe de inrichting van Microsoft Cloud App Security (MCAS) en Microsoft Defender Advanced Threat Protection (MDATP) moet gebeuren als Microsoft Intune in gebruik is en hoe de functionaliteit zich laat zien binnen Windows 10. Achtereenvolgens:

  • Activeren van de benodigde opties in Microsoft Defender Security Center
  • Specificeren van een Device Configuration Policy in Microsoft Intune om Exploit Guard network filtering’ toe te passen
  • Configureren van Microsoft Cloud App Security
  • Testen van network filtering onder Windows 10
  • Aanpassen van de Device Configuration Policy voor network filtering

Insight24 helpt

Zelf doen of hulp nodig? Het blokkeren van niet goedgekeurde cloud-applicaties met MCAS en MDATP is onderdeel van onze oplossing voor Workplace Security. Met Workplace Monitoring wordt de veiligheid bewaakt en de doeltreffendheid van de oplossing bewezen.

Related Posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.