Vrienden van 24Bier

Beste biervriend van Insight24,
Je bent op deze pagina beland omdat je een gewaarde relatie bent van Insight24, Tamara Krijbolder, Mike den Buurman of Kenneth van Surksum. We hopen dat jij ons bier hebt ontvangen en wensen je veel genot en plezier tijdens het drinken van ons “24Bier” biertje.
Hard werken en hard ontspannen. Dat is ook Insight24! En ontspannen is in deze coronatijd niet altijd even makkelijk. Daarom hebben we in samenwerking met De Loonbrouwerij in Cothen ons eigen tripel bier ontwikkeld: 24Bier.
De overtreffende trap van een Blond en Dubbel is een Tripel. Onze 24Bier tripel is een zacht amberkleurig bier met een alcoholpercentage van 8%. Het drinkt lekker weg en heeft de subtiele smaak en de kleur van sinaasappel. Dat geeft ‘m een prettig bittertje. 24Bier is een bier dat je het hele jaar door kunt drinken.
We zouden het leuk vinden als je ons helpt wat meer aandacht te krijgen voor ons initiatief. Dat kan door op social media via #24Bier je enthousiasme over ons bier te delen.
Ook zouden we het leuk vinden dat je ons bier een rating geeft op de populaire Untappd App. Mocht je deze gebruiken, dat kan je doen door naar op onderstaande knop te klikken:

Untapped

Naast dat we ons bier met jullie delen, willen we het ook verkopen en met de opbrengsten een goed doel steunen. Hiervoor hebben we een speciale pagina op onze website ingericht waarop het bier besteld kan worden.
Als 24Bier vriend hoef je geen verzendkosten te betalen. Gebruik daarvoor de coupon code 24biervrienden bij het afrekenen. Je komt op de bestelpagina via onderstaande knop.